Weetabix



Jag har ätit dom så länge så att jag inte kommer ihåg när jag började, innan de fanns i Sverige brukade min farmor importera dem från England där hon bodde. De går att variera med typ allt, när jag var liten åt jag dem oftast med sylt eller skivad banan.
En av mina favoriter nuförtiden är att göra snabbäppelmos i micron, och ha på (man äter dem tillsammans med mjölk), lite mysigt sådär när det är kallt ute också.


Kommentarer
Postat av: Amandah

Jag har funderat mycket över dessa kex, eller vad man nu ska kalla dem, men lyckas inte komma underfund med hur man äter dem, haha! De ser ju kalasgoda ut, men låter man dem mjukna och dega till sig i mjölken först, eller hackar man sönder dem med skeden, eller äter man dem med handen och sörlpar mjölk vid sidan av?! Inget låter riktigt rätt, haha;) Förlåt för denna korkade fråga, men jag har inte lyckats släppa dessa Weetabix, då de ser farligt goda ut enligt mig(A)

2010-07-20 @ 17:27:23
URL: http://trekopparchoklad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0