Marängkaka

Marängkaka med nektarin, hallonsorbet och mangosorbet.

 

Den här kakan är galet, underbart god! Och dessutom fantastisk enkel att göra. Man tar bara:

3 äggvitor
1 dl socker
100 g mörk choklad
100 g valnötter

Sätt ugnen på 175°c. Hacka den mörka chokladen och valnötterna. Vispa äggvitorna till skum och blanda i sockret lite i sänder medan du vispar. Du ska kunna vända upp och ner på skålen utan att det rinner ur! Blanda i valnötterna och chokladen. Häll allting i en form med löstagbar kant klädd med bakplåtspapper. In i ugnen ca 35 min.

Servera som på bilden eller med t.ex. vaniljglass och frukt!


Kommentarer
Postat av: Amandah

Detta lät ju toppengott, måste bara fråga typ hur många bitar det blir?(A) KRAM

2010-08-05 @ 10:56:41
URL: http://trekopparchoklad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0